Home » Teams » Dames

Wij zijn de dames van BRC. We zijn bonte mix van verschillende dames waarin de leeftijd varieert van 17 tot 47 jaar. Elke dinsdag- en vrijdagavond kom we van 20.00 tot 21.30 uur samen om te trainen. Op zondag spelen we wedstrijden.

Ons eerste damesteam speelt in de 1e klasse. Sinds dit jaar hebben we ook een 2e team en samen met een aantal dames vanuit het Brabantse spelen we onder de naam Brabostars in de 3e klasse zuid. Er is dus voor zowel ervaren als beginnende dames de mogelijkheid om op haar eigen niveau deel te nemen aan wedstrijden.

En het mooie is, we zijn altijd op zoek naar JOU! Geef je niet om een paar blauwe plekken, heb je balgevoel en hou je ervan even lekker over een veld te denderen? Of ben jij gewoon net iets te ruw voor elke andere sport? Kom dan een keer meetrainen! Het maakt niet uit of je nu lang, klein, dik of dun bent. Voor elk postuur is een plek op het veld. De enige vereiste: je moet wel tegen een stootje kunnen!

Trainers (1e en 2e team): Diph Makkingga, Jet Schmutzer, Sebastiaan Jacobs, Arthur Leendertz en Anoushka Merkx
Teammanagers (1e team): Jara Bunnik
Teammanagers (2e team): Annemiek Heinen, Nicolien Bil

Proef de sfeer in ons team