Sponsoren

Hoofdsponsor – Van Liessum makelaars

Zoekt u een betrokken makelaar voor de verkoop van uw huis? Of heeft u uw droomwoning gevonden en bent u op zoek naar een aankoopmakelaar?.
Van Liessum Makelaars in Breda staat voor u klaar.

Clubsponsoren

Ik ben een “mensenmens” maar verlies het resultaat daarbij zeker niet uit het oog. De combinatie van het creëren van bewustwording van, en reflectie op eigen gedrag en op dat van het team en het begeleiden van teams in het doorgroeien naar een volgende teamfase met bijbehorend effectiever gedrag zijn mijn toegevoegde waarde binnen teams en organisaties. In mijn oprechte enthousiasme neem ik mensen mee, inspireer ze. Ik ga graag uitdagingen aan en weet deze door hard werken succesvol af te ronden. Ik mag graag luisteren en ben altijd op zoek naar de interactie. Ik zie de beren, maar vooral de weg en zet mijn creativiteit in om de eventueel op de weg achtergebleven beer terug naar het bos te leiden. Have the passion, take the action and magic will happen!

Packaging in top condition

Verkooijen Veem NV heeft zich 40 jaar tijd ontwikkeld tot een bedrijf met expertise en kennis op het gebied van warehousing, transport en logistiek.Neem contact op en ontdek welke waarden Verkooijen kan toevoegen voor u.

Van den Berg Chalet Totaal is leverancier van een ruim assortiment chalets en stacaravans

Zingen is zo leuk maar zo persoonlijk. Je moet het met je stem/lichaam doen, daar zit geen instrument tussen want jij bent het instrument. Iedereen is anders dus zal ook de ontwikkeling bij iedereen anders verlopen. Elke les wordt daarom op maat gegeven..