2019: het jaar van de grote toernooien

Rugby liefhebbers hebben geluk in 2019! In februari 2019 vindt het Six Nations toernooi plaats, en later dat jaar, vanaf 20 september 2019, de Rugby World Cup 2019!

Rugby Development Days 2018-2019

Vanaf zaterdag 15 september zijn de Rugby Development Days van start gegaan. Kort de RDD-dagen, vertaald de Rugby Ontwikkelingsdagen, worden door de Rugby Academy Zuid georganiseerd in opdracht van Rugby Nederland [de Nederlandse Rugby Bond]. Jeugdspelers bij de Mini’s [U11 en U12] en de Cubs {U13 en U14] zijn namens hun trainers van BRC voorgedragen om deel te nemen aan de RDD.

De RDD dagen bieden een extra trainingsprogramma om rugby talenten bij de jeugd verder te ontwikkelen: elke RDD-dag heeft een specifiek thema en programma die door Rugby Nederland wordt bepaald en gecommuniceerd naar alle regionale Rugby Academies. Hierdoor zijn de programma’s op alle RDD locaties gelijk.

De lokaties voor de RDD-dagen zijn de Bredase Rugby Club voor de Mini’s, en voor de Cubs vinden de dagen plaats bij de Rugby Club The Dukes in Den Bosch. 10 november 2018, 2 februari 2019 en 16 maart 2019 staan nog op het programma, zet deze dagen alvast in je agenda!