Het verenigingsjaar loopt van 1 augustus 2018 tot 31 juli 2019. In de maanden juni en juli is het veld niet beschikbaar om te spelen. In juli worden meestal trainingen op externe weiden georganiseerd.

Leeftijd in seizoen (op 1 januari)
Jaarbedrag
  Competitie Recreatief
Veteranen (41 jaar en ouder) € 300,- € 130,-
Senioren Heren (19 jaar en ouder) € 300,- € 170,-
Senioren Dames € 220,- € 170,-
Studenten €170,-
Buitenlandse studenten Speciale regeling voor 1 jaar
Colts (16 t/m 18 jaar) € 170,-
Junioren (14 en 15 jaar ) € 160,-
Cubs (12 en 13 jaar) € 150,-
MINI’s (10 en 11 jaar) € 140,-
Benjamins ( 8 en 9 jaar) € 130,-
Turven (6 en 7 jaar) €  100,-
Guppen (5 jaar) €  60,-

*Het 2e kind krijgt 25 % reductie en het 3e kind krijgt 50 % reductie.

Als u vóór 1 december lid wordt, betaalt u de jaarcontributie. Als u tussen 1  december, maar vóór 1 maart lid wordt, betaalt u de helft van de jaarcontributie. Als u zich tussen 1 maart en 1 mei aanmeldt, is alleen de Bondscontributie verschuldigd. Na 1 mei is voor dat seizoen geen contributie meer verschuldigd, maar dient de machtiging voor het volgend seizoen wel afgegeven te worden.

De seizoensbijdragen van de senioren en gezinnen worden in opdracht van BRC geïnd door ClubCollect, waarbij men kan kiezen voor betaling ineens of in evenredige delen eind van de maanden augustus, november, februari en mei.

Opzeggen

Opzegging van het lidmaatschap moet schriftelijk, adres is Postbus 1, 4847 ZG Teteringen. Als u tijdens het seizoen opzegt, bent u verplicht de eventuele rest van de jaarcontributie te voldoen.

Afzeggingen voor het volgende seizoen moeten vóór 31 mei te geschieden

Attirance